Říjnová výprava Tučňáků

Akce proběhla: 03.10.2020 - 04.10.2020

ODLOŽENO!

Z důvodu onemocnění několika účastníků výpravy se akce odkládá. Nový termín bude včas oznámen. Děkujeme za pochopení a přejeme krásný podzimní víkend.

Družina Tučňáků se vydá na výpravu po stopách party kluků a holek z doby 2. světové války. Pokud se vše podaří, čeká nás na konci ukrytý poklad.

Sraz: v sobotu 3.10.2020 v 10:45 u klubovny

Návrat: v neděli 4.10.2020 v odpoledních hodinách

Cena: 100 Kč (jízdné, potraviny na společnou večeři)

Stravování: svačiny na oba dny a snídani na neděli z vlastních zásob, večeři v sobotu budeme vařit společně (potraviny na večeři obdrží děti v sobotu při srazu, spolu s vařiči a kartušemi – vždy jeden na dvojici)

S sebou: do jednoho batohu zabalte spacák, karimatku, čelovku (nebo baterku), min. 2 litry vody na pití (na každý den min. 1 litr (nevíme, zda půjde vodu někde doplnit), kvalitní bundu proti dešti nebo pláštěnku, teplou mikinu, 1x náhradní ponožky, 1x náhradní tričko, tepláky na spaní, vhodná bude i čepice na večer a noc. Dále je nutný nůž, ešus v látkovém obalu nebo tašce (očouzený ešus z ohně by zamazal batoh a věci v něm), lžíce, psací potřeby (notýsek a tužka), uzlovačku, šátek.

Vše musí být sbaleno v batohu (srolovaná karimatka může být přidělaná řemínky na batohu – nesmí volně plandat a překážet v chůzi)! Nebalte dětem nic navíc, než je uvedeno v seznamu, budou batoh nosit celé dva dny na zádech!

23.9.2020 | Tomáš Buriánek Aktuality