Vodácký závod na Metuji

Akce proběhla: 12.09.2020

Začátek oddílového roku zahájíme vodáckým závodem Mokří Lotři! Kdo letos vyhraje vodácký závod? Kdo se podepíše na slavnostní pádlo? A hlavně, kdo bude mokrý???

Tradiční vodácký závod, kde Lotři předvedou, co se během náročných tréninků u loděnice a při sjezdech řek naučili. Na vítěze čeká podpis na slavnostní pádlo a jedinečné tričko vítěze Mokrých Lotrů.

Na akci jsou zváni rodiče, prarodiče, sestřenice, bratranci i tetičky a strejdové ze třetího kolene – zkrátka všichni příznivci oddílu. Přijďte zafandit svým favoritům! Zažijte s námi závodní atmosféru a a možná se i trochu namočíte…

Kdo nejvíce zabodoval v uplynulém oddílovém roce? Po závodech budeme vyhlašovat výsledky celoročního bodování. Po vyhlášení bude následovat velká grilovačka a opékačka, na kterou jsou všichni srdečně zváni. Takže si nezapomeňte nějaký ten buřtík s sebou přibalit.

Sraz pro Lotry: 13:30 u loděnice

Začátek závodů: 14:00

Předpokládaný konec závodů: 16:00, následné vyhlášení a opékání

S sebou: kompletní věci na převlečení, pití, svačinka, něco na opečení

Během závodů bude v areálu vyčleněn plac pro oblečení, boty a další zapomenuté věci, které byly v loděnici nalezeny. Prosíme zejména rodiče, aby se tam podívali, jestli něco nechybí právě Vaší ratolesti.

7.9.2020 | Tomáš Buriánek Aktuality